Wooninrichting

Bregitte is naast eigenaresse ook vaak te vinden op de winkelvloer. Ze houdt zich naast verkoop ook veel bezig met styling. Zo richt ze complete woonhuizen, winkelpanden en bedrijfspanden in. Mocht je ook styling advies nodig hebben of heb je iets gezien maar kun je het nergens vinden? Dan ben je bij Bregitte aan het juiste adres! Kom gerust langs in de winkel of stuur een mail naar info@rhbvenlo.nl

Kleurgebruik

De juiste kleur kiezen voor je kamer, slaapkamer of kantoor is geen makkelijke keuze. Kleuren geven een kamer persoonlijkheid en eigenheid. Zo kunnen kleuren de ruimtes verkleinen of er juist voor zorgen dat het net even wat groter en lichter lijkt. Heb je dus helemaal geen idee welke kleuren er bij jouw passen? Of wat het meest geschikt is voor jouw kamer? Bregitte helpt je graag meedenken met het helpen van het kiezen van de juiste kleurgebruik.

Maatwerk

Wil je net even wat anders dan een ander? Of heb je een wand waar geen tafel of bureau voor te vinden is? Allemaal geen probleem! RHB Venlo helpt je graag met het bedenken van een passende oplossing zodat het ook nog eens compleet in je woonstijl past.

Kleuradvies

Soms is het fijner op locatie aan een tafel te gaan zitten en met elkaar de verschillende kleuren, materialen en woonstijlen te bespreken. Bregitte komt graag bij je langs en geeft graag kleuradvies wat bij jouw huis of ruimte past. Naast advies kan Bregitte ook een mooie moodboard met afbeeldingen maken die het beeld tot de verbeelding laat. Zo zie je in een oogopslag hoe jouw nieuwe ruimte eruit komt te zien.

Styling

Raak je ook altijd zo gefrustreerd als je al die leuke sfeerkamers in de winkel ziet of op internet op de bekende living en interieurwebsites? Voor veel mensen een bron van inspiratie maar ook tegelijkertijd irritatie, waarom lukt het hun wel en mij niet? Bregitte helpt je graag met het maken van net zo’n zelfde inspiratiebron. Maar dan natuurlijk wel helemaal passend in jouw kleur, materiaal en woonstijl.