RHB Home & Living heeft een uitgebreid assortiment aan meubels. Bij ons vind je tafels, banken, stoelen, kasten, bedden en meubels voor in de tuin. Neem even een kijkje in ons assortiment en je bent ook van harte welkom in onze showroom in Venlo. Voor vragen kun je ons bereiken via 0031 (0)77 390 35 42 of info@rhbvenlo.nl.

Kasten op maat

Een kledingkast kopen wat helemaal aan jouw wensen voldoet is bijna niet te doen. Zo maken wij graag een kledingkast op maat die wel helemaal aan jouw wensen voldoet. Zo kunnen we legplanken in de kast maken of een hanggedeelte creëren. Het is helemaal aan jou hoe jij het wil!

Interesse in een geheel andere kast en dressoir? Dat kan natuurlijk ook!

Bedden op maat

Na een lange, vermoeiende dag is het heerlijk om s ’avond je bed in te kruipen. Naast dat bedden comfortabel moeten zijn let je natuurlijk bij een aanschaf van een nieuw bed ook op de vormgeving. Het is belangrijk dat je slaapkamer rust en ontspanning uitstraalt. Je creëert rust door een eenheid te zoeken in je meubels en kleurgebruik.

Eetkamerstoelen & banken

De stoelen en banken is wel een belangrijke aankoop waar je helemaal tevreden mee moet zijn. Het is een plek waar je minstens een keer per dag aanzit maar wellicht heb je een woonkeuken en zit je nog veel vaker op deze plek. Naast het feit dat het bij je keuken of woonkamer moet passen moet het ook bij de rest van je woonstijl passen.