Als het mooi weer is wil je niets liever dan heerlijk op je loungebank in de tuin zitten. Een tuin hoeft natuurlijk niet perse achter een huis te liggen. Voor heel veel mensen is het balkon of terras hun tuin want ook daar kan je een leuke tuin set neerzetten met wat leuke planten. Naast een leuke tuin set kan je je tuin nog iets gezelliger maken met de juiste sfeerverlichting zodat je extra lang van de zomeravonden kan genieten.

Loungesets op maat

Als het zonnetje weer vaker gaat schijnen dan willen we graag weer buiten zitten. Met onze comfortabele loungesets kom je juist helemaal tot rust en kan je heerlijk genieten van het mooie weer. Mocht je liever van dineren en een lekker drankje drinken houden in de zomerse avonduurtjes kan je ook kiezen voor een hogere loungetafel met barkrukken.

Buitenkeukens op maat

Als het s ’avonds weer langer licht is kan de barbecue natuurlijk weer aan. Maar alleen maar ongezond eten is natuurlijk ook niet goed. Zo kunnen wij buitenkeukens helemaal op maat maken, zo kan er een wasbak in, een gasfornuis mooie kastjes waar je je servies in kan opbergen. Door een zelfde stijl te kiezen als je lounge set creëer je een eenheid en sfeer in je tuin. Mocht je buitenkeuken helemaal aan de andere kant zitten kan je natuurlijk een compleet andere sfeer neerzetten. Ook kan je eventueel met kleurgebruik spelen zodat bijvoorbeeld de kleuren in beide tuinmeubels terug komt.

Barsets op maat

Hou je van een lekker hapje en drankje drinken? Dan is een barset natuurlijk een perfecte uitkomst. Zo kan je bij de bartafel een bijpassende barkruk laten maken dat als er toch een compleet diner geserveerd wordt dat je er ook lekker bij kan zitten. Kleed de set af met een leuk kaarsje op de tafel en wat leuke tuinkussens voor de barkrukken en geniet van je lange zomeravond.

Buitenkussens

Als je een nieuwe lounge set of barset aanschaft wil je daar natuurlijk comfortabele tuinstoelkussens bij. Omdat veel bij ons maatwerk is, is het vaak lastig om precies passende kussens te vinden. Dus heb je een gekke maat of vind je onze buitenkussens gewoon mooi? Geen probleem wij maken tuinkussens op maat en maak je lounge set of barset helemaal compleet!