Steigerhouten tafel

Een steigerhouten tafel staat bekend om zijn karakteristieke uitstraling. Steigerhout ziet er niet als nieuw uit, waardoor het een geleefde look heeft. Dit is dan ook wat de meeste mensen aanspreekt aan tafels van steigerhout. RHB Home & Living heeft jarenlange ervaring in het maken van steigerhouten meubels. Bij ons vindt je altijd dé geschikte tafel en anders kun je hem nog altijd door ons laten maken.

Goedkope steigerhouten tafel

Voor een salontafel, eettafel, buitentafel en bijzettafel van steigerhout ben je bij ons aan het juiste adres. Bespreek je wensen en wij maken de tafel precies zoals jij het aangeeft. Bij ons vindt je steigerhouten tafels voor een eerlijke prijs! Wil je een tafel op maat laten maken dan worden de kosten vooraf besproken.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten steigerhout:

  • Gedroogd steigerhout
  • Gebruikt steigerhout
  • Geschaafd steigerhout

Ook kan steigerhout verschillen in kleur.

Hoge tafel steigerhout voor buiten

Als je een steigerhouten tafel voor buiten wilt kun je dit met ons communiceren. Wij zullen de tafel behandelen, zodat het hout weersbestendig is. Wij bewerken het hout op een manier waardoor het de levensduur van de tafel verhoogt.

Steigerhout tafel vierkant ook mogelijk

RHB maakt tafels in alle vormen en maten. Weet je niet precies hoe groot de afmeting van de tafel moet zijn? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bel of mail ons en wij zullen je te woord staan. Je kan ook langskomen in onze showroom in Venlo. Zo maak je direct kennis met ons team dat jouw tafel gaat maken!

Misschien is een boomstamtafel, eiken tafel, oud-eiken eettafel of een mangohouten tafel iets voor jou?