Eiken tafels

Eiken tafels zijn ontzettend populair. Ze worden gebruikt als eettafels, dressoirs en als salontafel. In ons assortiment vindt je eiken tafels met verschillende vormen en afmetingen. Als je even verder leest dan maak je kennis met alle voordelen van eiken tafels en wat het voordeel is van ronde, rechthoekige en ovale tafels.

Eiken tafel kopen

Een eiken tafel kent vele voordelen. Eikenhout is erg duurzaam en gaat wel jaren mee. Dit is goed voor het milieu. Eikenhout is robuust en is daardoor een aanwinst voor ieder interieur. Door het onderstel aan te passen is het mogelijk de tafel af te stemmen op jouw eigen interieur. Een houten onderstel maakt de tafel landelijk, waar een ijzer onderstel de tafel industrieel maakt. Eiken is makkelijk te bewerken en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Naast eikentafels nieuwsgierig naar een steigerhouten tafel, oud-eiken eettafel, boomstamtafel of een tafel van mangohout? Bekijk die pagina’s dan ook gerust.

Ronde eiken eettafel

In kleinere ruimtes is het aan te raden om voor een ronde tafel te kiezen. De tafel neemt minder ruimte in dan een rechthoekige tafel. Een ander groot voordeel is dat je gemakkelijk met het aantal stoelen kunt schuiven. Als het ware kun je zo de zitruimte per persoon samenstellen.

Grote eiken eettafel

Een mooie lange robuuste eikentafel is echt een eyecatcher in ieder interieur. Het is mogelijk om met meerdere mensen tegelijk aan de tafel te zitten. Door de lengte van de tafel heeft iedereen veel ruimte om zich te bewegen. Ook is er genoeg ruimte om decoratie op de tafel te zetten. De meest gebruikelijk variant is een 6 persoonstafel, gevolgd door een 8 persoons.

Ovale eiken eettafel

Een ovale kamer creëert gezelligheid en sfeer in het huis. Door de ovale vorm zit je rond de tafel. Hierdoor heeft iedereen aan de tafel makkelijk contact met elkaar. Verder houdt een ovale tafel het interieur speels en is het perfecte voor smalle ruimtes. Net als bij een ronde tafel kun je makkelijk om een ovale tafel heen bewegen

Bel 0031 (0)77 390 35 42 of mail naar info@rhbvenlo.nl voor vragen en/of opmerkingen.