Boomstamtafel

Met een boomstamtafel haal je een mooi natuurlijk product in huis. De natuurlijke vorm van het blad zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Doordat het tafelblad uit één groot boomstamblad bestaat spat de levendigheid er vanaf! Over het algemeen zijn de boomstambladen dik en massief. Een echte robuuste eyecatcher!

De tafels zijn met verschillende onderstellen te verkrijgen. Ook in afmeting en vorm verschillen de boomstam tafels van elkaar. Neem ook een kijkje bij onze bijpassende stoelen. Door de tafel en de stoelen op elkaar of te stemmen creëer je een mooi en gezellig geheel. Bekijk ook onze oud-eiken tafels, steigerhouten tafels en eiken tafels.

Boomstamtafel Limburg

Woon je in Limburg of ben je toevallig in de buurt? Kom dan langs bij onze showroom in Venlo. Bij RHB Home & Living vindt je een uitgebreid assortiment aan tafels. Het is ook mogelijk om tafels op maat te maken. Bekijk ook onze eiken tafels, oud-eiken tafels en steigerhouten tafels. Ben je geïnteresseerd? Mail of bel ons dan gerust en wij zullen uw vraag beantwoorden.

Voor informatie/prijzen kunt u op de afbeeldingen klikken.