Bartafel

 

Met een bartafel creëert u een gezellige en sfeervolle plek om te zitten. U kunt een bartafel zowel voor binnen als buiten gebruiken. Een hoge tafel met krukken geeft toch iets extra’s. Wanneer u met vrienden een avond wilt borrelen is dit dan ook een ideale plek om de avond door te brengen.

Bartafel kopen?

Bij ons kunt u terecht voor bartafels voor zowel binnen als buiten. U heeft de keuze uit bestaande bartafels of u kunt er een laten maken op maat. Heeft u hulp nodig bij het maken van een beslissing kunt u gerust contact met ons opnemen. Bezoek ook onze showroom in Venlo. Zo kunt u kennis maken met al onze meubels en u kunt ideeën opdoen voor uw eigen interieur. Ook voor advies kunt u bij ons terecht!

Bartafel op maat laten maken

Het is mogelijk om een bartafel op maat te laten maken. U kunt uw wensen met ons bespreken en ons team gaat aan de slag om een tafel te maken die past bij uw wensen. Dit is de ideale manier om een bartafel af te stemmen op uw interieur. Of u kunt ervoor zorgen dat de bartafel precies onder uw overkapping past, zodat u in de zomeravonden er gezellig bij zit.