Ieder interieur bestaat uit één of meerdere tafels. Een tafel kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo zijn er bijvoorbeeld eettafels, bartafels en bijzettafels. Toch is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden bij de aanschaf van een tafel. Je dient het soort hout te kiezen en het onderstel dat het blad draagt. Verder is het is belangrijk dat je rekening houdt met afmeting van de tafel.

Houten tafel op maat

Bij RHB vindt je altijd een geschikte tafel. Wij maken houten tafels op maat voor binnen en buiten. Hierbij kunt u denken aan eettafels tot een bartafel. Bespreek uw wensen en wij zullen de perfecte tafel voor u maken en leveren. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en wij zullen passend advies geven.

Tafel kopen in Venlo

Bij ons vindt je allerlei verschillende soorten tafels. Zo kunt u onze eikenhouten tafels, mangohouten tafels, oud-eiken tafels of steigerhouten tafels. Bezoek vandaag nog onze showroom in Venlo en maak kennis met meerdere tafels. Ook kun je ideeën opdoen om uw eigen interieur in te richten.