“Een tafel is meer dan alleen om aan te eten!”

Van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat zit er meestal wel iemand aan de eettafel. De eettafel is dan ook vaak in ieder huishouden het middelpunt van het huis. Er wordt niet alleen een bord met eten geserveerd aan de eettafel, maar men leest ook gerust de krant, spelen een spelletje, nodigen vrienden uit of gewoon even lekker de dag bespreken. Aan de eettafel deel je allerlei leuke momenten met vrienden en familie.

De tafels van RHB zijn stevig en slijtvast. We hebben verschillende stijlen, zodat je er zeker eentje vindt die bij jou past. Combineer jouw tafel met verschillende eetkamerstoelen voor een speelse eetkamer of woonkamer. Maar je kan uiteraard ook voor een complete set gaan, alles is mogelijk. Wil je toch net iets anders dan de tafels die we tot nu toe hebben gemaakt? Neem gerust contact met ons op en we maken jouw eettafel helemaal naar wens!

 

• Eikentafel •

Eikentafels

Eikenhout is een van dé bekendste houtsoorten. In het algemeen is eiken sterk en hard, maar toch redelijk makkelijk te bewerken en af te werken. Hout is gevoelig voor temperatuur en daardoor altijd in beweging. Je noemt dat ‘het werken van hout’. Daarom wordt het goed gedroogd en dat zorgt ervoor dat het hout nog maar minimaal werkt. Maar het blijft wel een natuurproduct met alle eigenschappen die horen bij massief hout maar waaraan het ook zijn charme en warme uitstraling te danken heeft.

Bekijk ons assortiment eiken eettafels

• Boomstamtafel •

boomstamtafels

De boomstamtafel is dé trend van het moment! Het is een woonstijl waarbij de perfectie weg gelaten mag worden. Het moet lekker ruw, sober en onafgewerkt zijn in tegenstelling tot andere woonstijlen. Zo wordt deze items vaak gecombineerd met een metaalframe of metalen details.

Bekijk ons assortiment boomstam eettafels

• Steigerhout •

steigerhouttafels

Steigerhout is gemaakt van Naaldhout. Meestal zien we vuren planken, maar ook grenen en lariks planken. De planken zijn er in verschillende kwaliteiten. Steigerplanken zijn een trend en dat komt vooral vanwege de robuuste uitstraling en de massieve dikte van het hout. Door de regen, zon en wind krijgt het hout een grijze waas en dat geeft het hout een uniek karakter.

Bekijk ons assortiment steigerhouten eettafels